MOBIEL PARKERENVENRAY.
Parkeer slim en eenvoudig met Parkmobile in Venray. Meld een
parkeeractie aan en af via uw mobiele telefoon via belparkeren,
smsparkeren, internet parkeren of de Parkmobile Parkeer App.
Download de App gratis voor uw iPhone, Android, Windows
Phone of BlackBerry10.Parkeerinformatie Venray


Op basis van uw kenteken Op basis van uw kenteken
De Gouden Leeuw: Langeweg, Parkeerterrein Bleekersveld: Blekersveld, Parkeerterrein Raadhuisplein: Raadhuisplein
Vanaf 18 november 2015 tot en met 16 April 2016 geldt in Venray een proef waar bij  parkeren in Venray overal gratis is. Deze proef geldt zowel voor op straat als in parkeergarages. Meer informatie.

Parkmobile steden in NederlandParkmobile steden in België


Met uw Nederlandse Parkmobile account kunt u ook in Belgische steden parkeren via de App.
Meer informatie vindt u hier.
In alle steden is parkeercontrole op kenteken.
Garageparkeren In deze steden kunt u ook slim garage parkeren met Parkmobile. Meer informatie garage parkeren.
ParkBee In deze steden kunt u ook voordelig parkeren in ParkBee garages. Met één druk in de Parkmobile App, opent u de slagboom van deze garages. Meer informatie over ParkBee garages.
Parkmobile parkeergarages in Nederland en BelgiëDit is een ParkBee garage waar u met de Parkmobile App de slagboom kunt openen.
Meer informatie over ParkBee garages.
In alle andere garages kunt u inrijden op basis van kentekenherkenning, uw Parkmobile token of uw gekoppelde ov-chipkaart.

Proef gratis parkeren in Venray

 

Vanaf 18 november 2015 tot en met 16 April 2016 geldt in Venray een proef waar bij  parkeren in Venray overal gratis is. Deze proef geldt zowel voor op straat als in parkeergarages. Tijdens de proefperiode is het niet noodzakelijk om uw parkeeractie bij Parkmobile aan of af te melden. Meer informatie.


Parkeren op straat en in garages in Venray


Een afspraak of een dagje uit in Venray? Dan wilt u zich geen zorgen maken over de parkeertijd, in de rij staan voor de parkeermeter of kans lopen op een parkeerboete. Parkeer daarom slim via uw mobiele telefoon met Parkmobile! Dit kan eenvoudig via belparkeren, smsparkeren of via de Parkmobile Parkeer App. U kunt deze App gratis downloaden voor uw iPhone, Android, Windows Phone of BlackBerry10.

Naast mobiel parkeren op straat kunt u met Parkmobile in Venray ook parkeren in de parkeergarage De Gouden Leeuw en op de parkeerterreinen Raadhuisplein en Blekersveld. Voor garageparkeren met Parkmobile dient u te beschikken over een Parkmobile Token. Deze kunt u aanvragen via www.mijnparkmobile.nl. Klik hier voor meer informatie over garage parkeren.

Wilt u ook slim en eenvoudig parkeren in Venray? Word nu gratis klant!

Helpdesk