MOBIEL PARKERENROTTERDAM.
Mobiel parkeren in Rotterdam doet u slim en eenvoudig met
Parkmobile. Voorkom boetes door te parkeren met de
Parkmobile Parkeer App in Rotterdam. U kunt ook een
parkeeractie starten en stoppen via belparkeren,
smsparkeren, internetparkeren.
De Parkeer App is beschikbaar voor iPhone, Android, Windows Phone of BlackBerry.   Parkeerinformatie Rotterdam


Op basis van uw kenteken Op basis van uw kenteken
Admiraal de Ruyterweg: Admiraal de Ruyterweg, Alexandrium: Watermanweg, Coolsestraat: Coolsestraat, Coolsingel: Sint Luciastraat, Korte Bajonetstraat: Korte Bajonetstraat, Kromme Elleboog: Kromme Elleboog, Librijesteeg: Librijesteeg, van Speykstraat: Van Speykstraat, Worldhotel Wings: Rotterdam Airportplein
In Rotterdam betaalt u met Parkmobile per kleinste munteenheid.

Parkmobile steden in NederlandParkmobile steden in België


Met uw Nederlandse Parkmobile account kunt u ook in Belgische steden parkeren via de App.
Meer informatie vindt u hier.
In alle steden is parkeercontrole op kenteken.
Garageparkeren In deze steden kunt u ook slim garage parkeren met Parkmobile. Meer informatie garage parkeren.
ParkBee In deze steden kunt u ook voordelig parkeren in ParkBee garages. Met één druk in de Parkmobile App, opent u de slagboom van deze garages. Meer informatie over ParkBee garages.
Parkmobile parkeergarages in Nederland en BelgiëDit is een ParkBee garage waar u met de Parkmobile App de slagboom kunt openen.
Meer informatie over ParkBee garages.
In alle andere garages kunt u inrijden op basis van kentekenherkenning, uw Parkmobile token of uw gekoppelde ov-chipkaart.

Mobiel parkeren in Rotterdam met Parkmobile


Parkeer ook in Rotterdam slim en eenvoudig met uw mobiele telefoon. Bespaar boetes en parkeer goedkoop in Rotterdam met de Parkmobile Parkeer App. U kunt desgewenst een parkeeractie starten en stoppen via belparkeren, smsparkeren of via de Parkmobile Parkeer App. U kunt deze App gratis downloaden voor uw iPhone, Android, Windows Phone of BlackBerry10.
In de parkeerapp kunt u direct zien in welke parkeerzone in Rotterdam u zich bevindt en wat het tarief is voor betaald parkeren. Zo bent u, waar dan ook in Rotterdam, er altijd verzekerd van dat u betaald geparkeerd staat en bespaart u boetes!


Goedkoop parkeren in Rotterdam


Met de Parkmobile Parkeer App bespaart u op uw parkeerkosten in Rotterdam. Parkeren in Rotterdam hoeft niet duur te zijn! Parkeer goedkoop met Parkmobile en bespaar boetes en parkeergeld!

Voordelen mobiel parkeren Rotterdam


- U betaalt slechts voor de tijd dat u geparkeerd staat waardoor u voordeliger uit bent,
- Nooit meer een parkeerboete omdat uw parkeertijd voorbij is,
- Bovendien heeft u nooit meer ongemak met chipknip of kleingeld.

Klik hier voor nog meer voordelen van mobiel parkeren met Parkmobile.

Wilt u ook boetes voorkomen en goedkoper parkeren in Rotterdam? Word nu gratis klant!


Voorkom net als vele andere gebruikers van 06-parkeren parkeerboetes. Door het gebruik van 06- en mobiel parkeren in Rotterdam is het aantal parkeerboetes in Rotterdam met 26% gedaald in vergelijking met 2013.


Mobiel parkeren op straat in Rotterdam


In Rotterdam kunt u mobiel parkeren met Parkmobile op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Parkeercontroleurs zien aan de hand van uw kenteken of u betaald geparkeerd staat met Parkmobile. Het zonenummer dat u door dient te geven aan Parkmobile vindt u bovenaan de parkeermeter. Klik hier voor meer informatie over mobiel parkeren op straat in Rotterdam. Naast Rotterdam kunt met Parkmobile ook in vele andere steden mobiel parkeren waaronder Schiedam, Vlaardingen, Oud-Beijerland en in Spijkenisse.Helpdesk